Reviews

Bedankt!!!

30-08-2018 Dankbaarheid….dat is het juiste woord voor de mooie en fijne week op jullie Casa. Wat heb ik veel geleerd! De yoga lessen, het ervaren van stilte en rust (wie

Lees verder »

Geweldige gastvrijheid

29-06-2018 Jacques en Lilian, Bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid en relaxte aanpak. Wij hebben genoten en gaan helemaal relaxed weer naar Rotterdam. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en

Lees verder »

Immense stilte

02-06-2018 Lieve en Beste Lilian en Jacques, Bedankt dat jullie dit “project Casa la Suerte” hebben doorgezet en dat jullie het tevens blijven ontwikkelen en verfraaien! Hier lopen we 1:4

Lees verder »

Heerlijke dagen

02-06-2018 Lieve Lilian en Jacques, Wat een heerlijke dagen mocht ik hier genieten met Jan Jaap bij jullie in Spanje. Voor stilte “ware stilte” moet je bij Casa la suerte

Lees verder »

Gastvrijheid

25-05-2018 Lieve Lilian Jacques Wij hebben genoten, gastvrijheid, eten, al jullie verzorging. hele mooie klasse inrichting, heel persoonlijk. Het was soms moeilijk, meestal makkelijk en zeer ontspannen. Zoveel wat jullie

Lees verder »

Fijne yogalessen

10-05-2018 Geweldige week gehad op Casa la suerte bij Jacques en Lilian, topverzorging, heerlijk bed, supermooie plek. De rust, mooie wandelingen met Lizzy gemaakt, en niet te vergeten fijne yogalessen!

Lees verder »

Veel geleerd

10-05-2018 Lieve Lilian en Jacques, Wat een geweldige week heb ik gehad, veel geleerd, gehuild, maar bovenal gelachen! Super Bedankt lieverds Bep

Lees verder »

Tot mezelf gekomen

10-05-2018 Lieve Schatten, Bedankt voor alles, heb genoten, jullie zijn zeldzame, lieve, eerlijke, heerlijke mensen. Ben helemaal tot mezelf gekomen, en ik schilder dank zij jullie weer. 🙂 Arja

Lees verder »

Supergoed

10-05-2018 Hoi ik ben Inge, en schrijf namens mijzelf en mijn yogagroep! Voor het eerst heb ik een yogavakantie georganiseerd met 7 cursisten. Ik wist niet wat het ging worden,

Lees verder »

Genoten

10-05-2018 Lieve Lilian en Jacques, vanaf het eerste ogenblik voelde ik mij hier thuis, de warmte, liefde, het heerlijke eten. … de mooie lessen van Lilian, kortom ik kan nog

Lees verder »

Naar huis

20-10-2017 Vanaf het vliegveld terug rijden naar de Casa, en dan het gevoel hebben dat je naar huis gaat …….. Het was wéér heerlijk! Op naar m’n lustrum in 2018!

Lees verder »

Verwenweek

20-10-2017 Bedankt voor de heerlijke verwenweek! Ik ben weer lekker tot mezelf gekomen! Het was echt genieten! TOP! Ria

Lees verder »

Aandacht

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, liefdevol werden we ontvangen en het voelde als thuiskomen, Aandacht voor iedereen niemand uitgezonderd. Wat heb ik genoten van dit cadeau aan mijzelf en dat

Lees verder »

Het juiste moment

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, Dank je wel dat ik hier een week mocht zijn. Dank je wel voor de fijne lessen, meditaties en deugden om over na te denken.

Lees verder »

Super ervaring

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, super bedankt voor de geweldige heerlijke week. Eigenlijk een bijzondere week, de 1ste keer yoga, het was een super ervaring! Top. Bedankt voor de gastvrijheid,

Lees verder »

Voorbij gevlogen

07-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, de week is voorbij gevlogen, ik heb genoten van het heerlijke eten, de yogalessen de rust en de prachtige natuurgeluiden om ons heen, Ook al

Lees verder »

Verwennerij

25-8-2017 Lieve Lilian en Jacques, In één woord fantastisch !! O jee er komen toch nog méér woorden : heerlijk ,zalig, prachtig, verwennerij….., Ik heb genoten tot in het diepst

Lees verder »

Goede zorgen

24-8-2017 Lieve Jacques en Lilian, Bedankt voor al het goede zorgen, de warmte, het heerlijke eten en het fijne warme gevoel waarmee ik naar huis ga. Dikke knuffel en zeker

Lees verder »

Ruimte

24-8-2017 Lieve Jacques en Lilian, Jullie prachtige zijn als ook de plek daar boven op de berg geeft ruimte om te zijn, zo simpel gesproken allen nog altijd geen vanzelfsprekendheid.

Lees verder »

Heerlijk!

24-8-2017 Lieve Lilian, Jacques en de hondjes Lizzy en Espot, Wat hebben wij genoten! De 1e avond kwamen wij om 21.00 uur aan en wat een ontvangst. Er werd heerlijk

Lees verder »

Verrassingsreis

09-09-2016 Een verrassingsreis in de rust van de stilte. Waar het gezoem van insecten luid overkomt.. Waar een ongeziene sterrenhemel een oneindige openheid aanbrengt. In onwetendheid van deze wereld ben

Lees verder »

Thuiskomen

09-09-2016 Namasté, I offer you peace, I offer you love, I offer you friendship, I see you beauty, I hear you need, I feel your feelings, My wisdom flows from

Lees verder »

Verwachtingen overtroffen

09-09-2016 Beste Lilian en Jacques , Voordat ik vertrok naar Spanje, had ik niet echt verwachtingen, behalve het volgen van yogalessen. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hele fijne yogalessen, een

Lees verder »

Mooi en intens

09-09-2016 Ik heb een heerlijke week beleefd, op vleugels gedragen, mijn hart heeft zich geopend als een lotusbloem, en dat zal ik altijd bij me dragen. Ik zal me deze

Lees verder »

Fantastische week

01-07-2016 Lieve Lilian & Jacques, Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid, het was fantastisch om hier op jullie Spaanse berg in dit fantastische huis te bivakkeren, nog nooit heb ik

Lees verder »

What more could anybody want?

01-07-2016 Perfect! Fantastic home in an amazing environment total attention to detail. Wonderful hosts who made us feel so welcome, fabulous food. Just perfect, Thank you so very much. With

Lees verder »

Heerlijk

01-07-2016 Wat was het heerlijk van voor naar achter en weer terug! Voor mij de tweede keer, en het was nog heerlijker dan de eerst keer, en voel mij heerlijk

Lees verder »