Nieuwsgierig kwam ik aan

16-06-2022

Lieve Lilian en Jacques,

Wat een verrassende eerste ontmoeting op het vliegveld, Jacques onze reddende engel! Nieuwsgierig kwam ik aan met Nicole en was ik zéér onder de indruk van jullie zelf opgebouwde droomhuis. Jullie moed en lef om je dromen na te jagen. Hier hebben jullie duidelijk goed aan gedaan!   Jullie passen hier! 

Dankjewel Lilian voor de fijne meditaties en yoga!
Ik heb veel van je geleerd en neem mindere dingen mee! De kaarten op zijn tijd weer tot me nemen en jouw lieve stem erbij horen. Dank voor jullie gastvrijheid, het heerlijke eten, alles willen jullie doen om je gasten het naar de zin te maken!

ik ben opgeladen en tot rust gekomen en ga licht naar huis, en ga nog vaak aan jullie en deze fijne week denken en praten met Nicole!

Veel geluk!  liefs Ineke.