Reviews

Genoten van nieuwe inzichten

03-03-2019 Lieve Lilian en Jacques,   Wat heb ik genoten van een heerlijke week! Een week met cadeautjes,  fijne overdenkingen,  ruimte voor delen,  mezelf zijn,  maar ook zalige plekken om

Lees verder »

Prachtige zonsondergangen

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  dagen die snel voorbij gaan met heel lekker eten,  genieten van de rust en prachtige zonsondergangen en natuurlijk de geweldige yogalessen in de tipi! Toch

Lees verder »

Genieten

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Dat was even omschakelen voor mij om vanuit de drukte in Nederland hier aan te komen op deze prachtige plek,  en toen ik mij over

Lees verder »

Ontzorgd

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Wat een warme,  lieve mensen zijn jullie,  Dit prachtige huis en jullie leven met ons te delen. Iedere dag was speciaal,  mede door jullie goede

Lees verder »

Losgelaten

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Ik kwam hier met een hoofd vol zorgen, een hart vol verdrietjes en pijntjes en een lijf wat haperde. Ik heb heel veel losgelaten door

Lees verder »

Opgeladen en krachtig

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  In een moeilijke periode in mijn leven kwam ik onverwacht en snel bij jullie terecht. Heel veel dank voor wat ik heb mogen ontvangen voor

Lees verder »

Spanning

28-09-2018 Lieve Lil en Jacques,  Vol spanning heb ik uitgekeken naar mijn eerste vakantie alleen.  “als het maar leuke mensen zijn”, “als ik me maar niet ga vervelen”,”straks heb ik

Lees verder »

Geweldig

28-09-2018 Lieverds,  Geweldig hoe ik jullie niet alleen je huis maar ook je hart open stellen voor de gasten! Dat jullie nog maar lang door mogen gaan en dat is

Lees verder »

Weemoed

28-09-2018 Lieve Lil en Jacq. Gisteren in de laatste yogales zei Lil,  “haal diep adem, visualiseer de berg & ontspan je ” Nou– die berg van jullie zit op mijn

Lees verder »

SUPER héérlijke week

30-08-2018 We hebben óp en top genoten van een SUPER héérlijke week in jullie CASA: -Mooie start van de dag met de zonnegroet en yogasessie op de berg. -De immense

Lees verder »

Bedankt!!!

30-08-2018 Dankbaarheid….dat is het juiste woord voor de mooie en fijne week op jullie Casa. Wat heb ik veel geleerd! De yoga lessen, het ervaren van stilte en rust (wie

Lees verder »

Geweldige gastvrijheid

29-06-2018 Jacques en Lilian, Bedankt voor jullie geweldige gastvrijheid en relaxte aanpak. Wij hebben genoten en gaan helemaal relaxed weer naar Rotterdam. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en

Lees verder »

Immense stilte

02-06-2018 Lieve en Beste Lilian en Jacques, Bedankt dat jullie dit “project Casa la Suerte” hebben doorgezet en dat jullie het tevens blijven ontwikkelen en verfraaien! Hier lopen we 1:4

Lees verder »

Heerlijke dagen

02-06-2018 Lieve Lilian en Jacques, Wat een heerlijke dagen mocht ik hier genieten met Jan Jaap bij jullie in Spanje. Voor stilte “ware stilte” moet je bij Casa la suerte

Lees verder »

Gastvrijheid

25-05-2018 Lieve Lilian Jacques Wij hebben genoten, gastvrijheid, eten, al jullie verzorging. hele mooie klasse inrichting, heel persoonlijk. Het was soms moeilijk, meestal makkelijk en zeer ontspannen. Zoveel wat jullie

Lees verder »

Fijne yogalessen

10-05-2018 Geweldige week gehad op Casa la suerte bij Jacques en Lilian, topverzorging, heerlijk bed, supermooie plek. De rust, mooie wandelingen met Lizzy gemaakt, en niet te vergeten fijne yogalessen!

Lees verder »

Veel geleerd

10-05-2018 Lieve Lilian en Jacques, Wat een geweldige week heb ik gehad, veel geleerd, gehuild, maar bovenal gelachen! Super Bedankt lieverds Bep

Lees verder »

Tot mezelf gekomen

10-05-2018 Lieve Schatten, Bedankt voor alles, heb genoten, jullie zijn zeldzame, lieve, eerlijke, heerlijke mensen. Ben helemaal tot mezelf gekomen, en ik schilder dank zij jullie weer. 🙂 Arja

Lees verder »

Supergoed

10-05-2018 Hoi ik ben Inge, en schrijf namens mijzelf en mijn yogagroep! Voor het eerst heb ik een yogavakantie georganiseerd met 7 cursisten. Ik wist niet wat het ging worden,

Lees verder »

Genoten

10-05-2018 Lieve Lilian en Jacques, vanaf het eerste ogenblik voelde ik mij hier thuis, de warmte, liefde, het heerlijke eten. … de mooie lessen van Lilian, kortom ik kan nog

Lees verder »

Naar huis

20-10-2017 Vanaf het vliegveld terug rijden naar de Casa, en dan het gevoel hebben dat je naar huis gaat …….. Het was wéér heerlijk! Op naar m’n lustrum in 2018!

Lees verder »

Verwenweek

20-10-2017 Bedankt voor de heerlijke verwenweek! Ik ben weer lekker tot mezelf gekomen! Het was echt genieten! TOP! Ria

Lees verder »

Aandacht

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, liefdevol werden we ontvangen en het voelde als thuiskomen, Aandacht voor iedereen niemand uitgezonderd. Wat heb ik genoten van dit cadeau aan mijzelf en dat

Lees verder »

Het juiste moment

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, Dank je wel dat ik hier een week mocht zijn. Dank je wel voor de fijne lessen, meditaties en deugden om over na te denken.

Lees verder »

Super ervaring

21-09-2017 Lieve Lilian en Jacques, super bedankt voor de geweldige heerlijke week. Eigenlijk een bijzondere week, de 1ste keer yoga, het was een super ervaring! Top. Bedankt voor de gastvrijheid,

Lees verder »