Reviews

Gast in jullie thuis

Lieve Lilian en Jacques, Het was een heerlijke week in jullie casa,  Ik heb genoten van de yoga,  het heerlijke eten,  jullie zorg en aandacht. Het voelde echt als een

Lees verder »

Mooie woorden

Tja wat kun je nog zeggen na al die mooie woorden in dit gastenboek. Lieve chef,  lieve juf : Dank je wel! ! Ik verheug mij nu op de 7e

Lees verder »

Fijn om bij te komen

Beste Lilian en Jacques, Veel dank voor een hele mooie week,  fijn om bij te komen en weer fit en hersteld naar huis te kunnen. Wat hebben jullie alles tip-top

Lees verder »

Dank voor alles

Lieve Lilian,  Jacques en Bella! Heerlijk en 1000X dank voor alles! Kosten nog moeite worden door jullie gespaard om het ons naar de zin te maken. Véél geleerd en los

Lees verder »

Opladen en resetten

05 juli 2019 : Lieve Lilian en Jacques, De yoga retreat in jullie Casa was top! Een fantastische locatie op een door jullie prachtig aangelegd terrein/berg. Ik heb kunnen opladen

Lees verder »

Prachtige reis

05 juli 2019 : Lieve Lilian en Jacques, Wat een prachtige reis sluiten we vandaag af. We hebben genoten van jullie liefdevolle aandacht,  het heerlijke eten met liefde klaargemaakt,  de

Lees verder »

Betrokkenheid en goede zorgen

03-07-2019  Lieve Lilian en Jacques, Een paar jaar geleden hebben we al een fantastische week bij jullie doorgebracht. Iedere keer als we aan jullie en jullie prachtige plek dachten,  was

Lees verder »

Een cadeau

14-06-2019 Dank jullie wel voor deze heerlijke week . Wat een cadeau dat ik dit heb mogen doen,  wie had dat gedacht! ,  zo bijzonder,  zo speciaal! Dank jullie wel voor

Lees verder »

Een beetje spannend

31-05-2019 Wat heb ik een heerlijke week bij jullie gehad! Voor het eerst in mijn 53 jarige leventje,  voor het eerst alleen op reis! Vond het allemaal een beetje spannend,

Lees verder »

Mooie bijzondere week

30-05-2019 Wat een mooie bijzondere week was dit! Ik met geen yoga ervaring,  moest er wel een beetje in komen,  maar zelfs ik kreeg de smaak te pakken! Deze mooie

Lees verder »

Mooie en bijzondere ervaring

30-05-2019 Dank jullie wel voor deze mooie en bijzondere ervaring! Zoveel liefde passie en toewijding …. dat heeft mij heel veel gebracht! De yogasessies waren zo fijn! En dan jullie

Lees verder »

Liefde, passie en toewijding

30-05-2019 Ontzettend bedankt voor een hele mooie week. Met liefde,  passie en toewijding,  geven jullie mij iets heel moois mee! De yogalessen hebben mij goed gedaan,  je prettige stem en

Lees verder »

Kort en krachtig

30-05-2019 Lieve Lilian en Jacques, Het is onmogelijk onze gevoelens,  gedachtes,  ervaringen van deze week op 1 pagina te verwoorden! Om het kort en krachtig te beschrijven : met aandacht,

Lees verder »

Echt uniek

22-05-2019 Lieve Lilian en Jacques, Wat een geweldig paradijsje hebben jullie hier gemaakt,  we hebben al heel wat “ik vertrek” verhalen gehoord,  maar jullie zijn echt uniek! ,  Om te

Lees verder »

Genoten van nieuwe inzichten

03-03-2019 Lieve Lilian en Jacques,   Wat heb ik genoten van een heerlijke week! Een week met cadeautjes,  fijne overdenkingen,  ruimte voor delen,  mezelf zijn,  maar ook zalige plekken om

Lees verder »

Prachtige zonsondergangen

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  dagen die snel voorbij gaan met heel lekker eten,  genieten van de rust en prachtige zonsondergangen en natuurlijk de geweldige yogalessen in de tipi! Toch

Lees verder »

Genieten

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Dat was even omschakelen voor mij om vanuit de drukte in Nederland hier aan te komen op deze prachtige plek,  en toen ik mij over

Lees verder »

Ontzorgd

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Wat een warme,  lieve mensen zijn jullie,  Dit prachtige huis en jullie leven met ons te delen. Iedere dag was speciaal,  mede door jullie goede

Lees verder »

Losgelaten

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  Ik kwam hier met een hoofd vol zorgen, een hart vol verdrietjes en pijntjes en een lijf wat haperde. Ik heb heel veel losgelaten door

Lees verder »

Opgeladen en krachtig

18-10-2018 Lieve Lilian en Jacques,  In een moeilijke periode in mijn leven kwam ik onverwacht en snel bij jullie terecht. Heel veel dank voor wat ik heb mogen ontvangen voor

Lees verder »

Spanning

28-09-2018 Lieve Lil en Jacques,  Vol spanning heb ik uitgekeken naar mijn eerste vakantie alleen.  “als het maar leuke mensen zijn”, “als ik me maar niet ga vervelen”,”straks heb ik

Lees verder »

Geweldig

28-09-2018 Lieverds,  Geweldig hoe ik jullie niet alleen je huis maar ook je hart open stellen voor de gasten! Dat jullie nog maar lang door mogen gaan en dat is

Lees verder »

Weemoed

28-09-2018 Lieve Lil en Jacq. Gisteren in de laatste yogales zei Lil,  “haal diep adem, visualiseer de berg & ontspan je ” Nou– die berg van jullie zit op mijn

Lees verder »

SUPER héérlijke week

30-08-2018 We hebben óp en top genoten van een SUPER héérlijke week in jullie CASA: -Mooie start van de dag met de zonnegroet en yogasessie op de berg. -De immense

Lees verder »