Op mijn netvlies

Lieve Lilian en Jacques,

Daar zit ik dan weer voor de laatste keer (deze week) op de berg, niet voor de zonnegroet maar voor de laatste Spaanse zonnestralen, het fantastische uitzicht en de stilte… ik kan er geen genoeg van krijgen en heb waarschijnlijk …tig keer dezelfde foto’s gemaakt, maar het staat vooral op mijn netvlies!

Ik heb lang uitgekeken naar deze week, en met een jaar ziek zijn en herstellen was dit een KADO!!

Alsof je hier weg bent van de wereld en in een oase van rust beland. 

Genoten van jullie Casa, alle leuke en mooie details, opgeladen van de meditaties, de mooie deugden en yogalessen en niet te vergeten een heerlijke massage. Ook zo super was al het heerlijke eten, steeds weer wat anders, allemaal heerlijk wat je allemaal krijgt voorgezet, dat allemaal samen ervaarde ik als een top vakantie, zal even afkicken worden straks!

Dank jullie voor jullie lieve aandacht en betrokkenheid, fijne gesprekken, ook Bella met haar enthousiasme, het is hier puur en weldadig! Normaal ga ik nooit 2 keer naar hetzelfde adres, maar hier zal nog wel eens een 3e keer kunnen volgen!
Heel veel dank, liefs en knuffels Eveline xxx