Heerlijke kennismaking met yoga

03-03-2019

Lieve Lilian en Jacques,  Toen ik hier veel te kort kwam voor een verhaal in Plusmagazine wist ik dat hier nog eens terug zou komen.  Dat moment was nu ; in between jobs. Het had niet beter gekund en getimed kunnen zijn.

De week was een heerlijke kennismaking met yoga en het vinden van vormen die mij passen voor na deze week.

De rustige stem van Lilian praatte ons overal doorheen en liet mij voor het eerst kennismaken met een diepere vorm van meditatie die absoluut smaakt naar meer!

Maar de week was om veel meer dan alleen yoga een cadeau aan mezelf en mijn vriendinnen : de ontspanning op een fantastische plek met fantastisch uitzicht geeft inzicht.

De geweldige verzorging door jullie als echtpaar in Ying en Yang elkaar goed aan vullend.  Jacques met beide benen op de grond,  de perfecte gastheer voor aandacht,  “toeristische tips” en een arm om je heen en dan ook nog poolboy en wat al niet meer!  mooi,  mooi, mooi!

Wie weet kom ik nog wel eens aan,  en anders zijn jullie in Nederland van harte welkom!

Veel liefs,  Bon Suerte,  Hella.

(Noot: dit was Hella van der Wijst , bekend van programma’s als de “wandeling” “geloof hoop en liefde”, en “ik mis je” op TV , en Columniste van het Plus magazine , die bij ons was. JK)